Despre KSM

expertul tău în utilaje

KSM Lead a luat fiinta in 2006 si a beneficiat inca de la inceput de „experienta americana” a mangementului initial in modul de a face afaceri in Romania. Compania s-a consolidat si a ajuns la rezultate exceptionale chiar in apogeul anilor de criza iar in anul 2015 chiar a ocupat locul II la domeniul distributiei utilajelor de constructii. Dorinta de a face lucrurile mai bine si de a avea trasabilitate pentru orice relationare cu clientii companiei a impus adoptarea standardului de calitate ISO 9001:2008 in anul 2015 si recertificarea lui ulterioara an de an.

Compania a mizat, pe langa vanzarea utilajelor, si pe oferirea serviciilor conexe la standarde ridicate asa ca a investit masiv in dotari tehnice, a facut noi angajari, a investit in pregatirea angajatilor si a demarat proiectul unui nou sediu in Brasov.

In anul 2016 managementul companiei a cooptat un nou director tehnic, cu 10 ani experienta in domeniul vanzarilor de utilaje si mentenanta iar compania a demarat un amplu proces de investitii in departamentul service pentru a putea aborda si lucrari complexe precum reconstructii motoare, reconditionari pompe hidraulice, alezari.

ce facem

  • Vindem o gama mare si variata de utilaje, noi sau uzate, de la producatori renumiti iar la solicitarea clientilor nostrii putem livra si utilaje la comanda

  • Vindem toata gama de atasamente pentru utilajele de constructii si agricole, peste 1000 de atasamente disponibile. Daca aveti utilajul si ne spuneti ce vreti sa faceti cu el 99% va putem consilia si furniza atasamentul potrivit.

  • Putem livra orice piesa pentru utilajele de constructii de la principalii producatori. Avem la dispozitie programele specializate ce ne ajuta sa identificam piesa dorita.

parteneri