Mini excavator EUROCOMACH 14SR

Cere ofert─â

Detalii tehnice

Greutate opera╚Ťional─â
1280 kg
Putere motor
13.7 CP
Adâncime maximă de săpare
2175 mm
Control propor╚Ťional cu jostick-uri amplasate ├«n st├ónga ╚Öi dreapta
echipare unic─â
Fără consolă mediană frontală sau între picioarele operatorului
pozi╚Ťie ergonomic─â
Pomp─â hidraulic─â cu debit variabil
28 lpm /200 bar
Instala╚Ťie hidraulic─â auxiliar─â
inclus─â
Copertin─â rabatabil─â, ├«n─âl╚Ťime de trecere
1370 mm

Descriere

Mini excavator EUROCOMACH 14SR
Acest utilaj are o contragreutate cu raz─â redus─â, ce dep─â╚Öe╚Öte linia ╚Öenilei, ├«n schimb ofer─â performan╚Ťe superioare la excavat ╚Öi un plus de stabilitate.

Datorit─â designului s─âu atent proiectat, pozi╚Ťia de lucru nu este doar spa╚Ťioas─â, ci ╚Öi confortabil─â: joystick-urile laterale cu suporturi ergonomice pentru ├«ncheietura m├óinii asigur─â o manevrabilitate optim─â ╚Öi reduc oboseala operatorului.

Motor diesel Kubota D722 -STAGE 5
Cilindree 719 cc
Nr. cilindri : 3
Putere motor 10.2 kW/13.7 CP
Servo controlat

Tren de rulare extensibil 0,79m -1,05m (trece ├«n continuare prin poarta gr─âdinii, dar este mai lat dec├ót un utiaj tipic de 1 ton─â), astfel ├«nc├ót ofer─â mai mult─â stabilitate atunci c├ónd este extins. P─âr╚Ťile laterale ale trenului de rulare sunt mai lungi ├«n compara╚Ťie cu cele ale excavatoare de 1 ton─â ╚Öi au ├«nc─â o rol─â pentru o stabilitate ╚Öi mai mare.

2 viteze de deplasare :1.8 -3.8 km/h
Consum mediu 1.8 l/h
╚śenile 180 mm
Adâncime maximă de săpare 2175 mm
├Än─âl╚Ťime maxim─â de desc─ârcare 3205 mm
Cup─â excavare 300 mm

Capacit─â╚Ťi:
Rezervor combustibil 14.5 l
Rezervorul de motorin─â integrat ├«n u╚Öa din spate optimizeaz─â confortul de ├«ntre╚Ťinere, dar ╚Öi creeaz─â mult loc pentru picioare ╚Öi pentru operator
Rezervor ulei hidraulic 9.5 l
Circuit ulei hidraulic 15 l
Sistem r─âcire 6 l
Ulei motor 1.8 l

EUROCOMACH este marc─â a grupului Sampierana din Italia, fiind unul dintre cei mai mari produc─âtori de utilaje de construc╚Ťii, piese ╚Öi subansamble din Europa. ├Än prezent, Sampierana este produc─âtor OEM pentru mai multe m─ârci precum Terex, Liebherr, Jekko ╚Öi mul╚Ťi al╚Ťii. Facilit─â╚Ťiile principale de produc╚Ťie se ├«ntind pe 80.000 de mp ├«n San Piero in Bagno, Provincia Forl├Č-Cesena. Toate utilajele EUROCOMACH sunt proiectate ╚Öi produse integral ├«n fabrica Sampierana, cu cele mai noi tehnologii ╚Öi inova╚Ťii.

Video

ES 12 ZT4