Foarfeca demolare multirol KSM08

Cere ofertă

Detalii tehnice

Deschidere maxima a falcilor
550 mm
Greutate de lucru
535 kg
Forta de taiere
180-250 kg/cm²
Presiune hidraulica necesara
180 - 250 bar
Debit hidraulic necesar
50 - 100 lpm
Sistem de rotatie hidraulica, fara restrictii
360°
Pentru excavatoare de
05 - 10 t
Prindere cu bolturi
inclusa
Lungime
1155 mm
Furtunuri hidraulice + protectie
inclus
Trusa de scule
inclus

Descriere

Adesea, in activitatea de demolare, pulverizatorul clasic s-a dovedit ineficient cand dechiderea falcilor nu putea cuprinde elementul de beton sau in cazul elementelor de fier sau armaturilor masive din beton, solutia industriei a fost dezvoltarea unui pulverizator – foarfeca, care poate sfarama chiar si elementele de beton care ii depasesc deschiderea falcilor dar include si functiile unei foarfeci de fier.

Foarfeca demolare multirol KSM08 are o constructie robusta si foarte rezistenta iar hidromotorul și mecanismele sitemului de rotatie sunt de cea mai înaltă calitate alaturi de cilindrii hidraulici de mare capacitate, foarte bine protejati, ce ofera o forta extrema de forfecare.
Sistemul de rotatie permite intoarcerea fara restrictii 360°

Foarfeca include un sistem de cumulare al presiunii hidraulice pentru a accelerează viteza de închidere a falcilor și a imbunătății eficiența de lucru.

Falcile sunt confectionate din HARDOX, astfel avand o rezistenta foarte buna la uzura. Falcile au 2 zone active de lucru, prima zona frontala are forma unui cioc, foarte bine intarit, ce poate sfarma cu usurinta betonul armat, iar a doua zona, interioara are 2 cutite, special gandite pentru a taia fierul beton sau profilele metalice, aceste cutite sunt fixate cu suruburi si se pot inlocuii cu usurinta.