Despre noi

Suntem furnizor de utilaje de construcții noi și uzate.

Și comercializăm toată gama de atașamente pentru utilajele de construcții și agricole.

Oferim servicii complete în domeniul utilajelor, accesorii, service și piese de schimb.

Contactează-ne

KSM UTILAJE

Specializați suntem în comerțul cu utilaje și echipamente noi și second-hand pentru construcții, lucrări civile și industriale, drumuri și poduri, piese de schimb și accesorii echipamente (cupe excavare/taluzare/multifuncționale, furci paletizate, foreze, cupă malaxor, perii asfalt, mături industriale, picoane hidraulice, cuploare mecanice, tocători forestieri etc.), consumabile (lame de uzură, lame de uzură laterale pentru cupe de încărcare și excavare, dinți de cupă, accesorii de prindere – șuruburi, bolțuri, siguranțe – șenile miniexcavatoare etc.)

Pentru planurile tale suntem un partener de încredere și te consiliem cum știm mai bine în alegerea utilajului potrivit cu activitățile tale și a sistemelor de finanțare. Operativi îți livrăm la timp produsele și îți asigurăm o diversitate în brandurile pe care ți le oferim.

Suntem dealer pentru Picoanele hidraulice JAB Breaker, precum și pentru Nacelele de lucru la înălțime marca Matilsa Spania. Ne-am remarcat pe piață cu cele mai bune vânzări ale brandului JCB. Un alt vârf de gamă din portofoliu în materie de utilaje, îl constituie brandul BOBCAT, utilaje compacte cu care vânzările noastre rămân în continuare de succes.

La solicitarea clienților noștri putem livra și utilaje la comandă, precum: buldoexcavatoare, buldozere, cilindri compactori, excavatoare (pe roți sau pe șenile), încărcătoare (frontale sau telescopice), mini încărcătoare, mini și midi excavatoare, mini macarale tip SPIDER, nacele de lucru la înălțime, autogradere, macarale autoridicatoare.

Îți asigurăm și Service-ul pentru orice tip de utilaj, facem intervenții de mentenanță utilajelor, diagnoză computerizată, precum și recondiționări motoare, pompe hidraulice, alezări mobile, prelucrări mecanice și suduri speciale. Intervențiile se realizează în atelierul propriu sau în locația clientului cu ajutorul flotei de ateliere mobile complet echipată.

Deținem stoc permanent, la sediul din Brașov și comercializăm piese de schimb și accesorii pentru utilaje în magazinul propriu din Calea Feldioarei nr. 100 (DN13).

Avem clienți fideli de peste 10 ani, multumiți de calitatea produsele și serviciile oferite. Strategia aplicată a business-ului KSM UTILAJE având ca obiectiv prospectarea activă a pieţei şi creșterea portofoliului de clienţi la nivel național.

  • 1000+

    utilaje vândute

  • 6000+

    clienți deserviți

  • 250+

    furnizori cu experiență

Ce ne ghidează

viziune

Să aducem schimbarea și o altă abordare într-un domeniu acaparat de multinaționale. Practic să repunem clientul pe primul loc. Și să-l facem să se simtă privilegiat nu doar de soluțiile nevoilor de business oferite, ci și de oportunitățile pe care le creem pentru el.

Rămânem deschiși la schimbare și o adoptăm într-un mod care încurajează colaborarea și capacitatea de adaptare. Ne place ceea ce facem și suntem dornici să ne ajutăm clienții să reușească.

misiune

Să fim mereu prima alegere pentru clienții noștri la achiziția de utilaje, atașamente, service și consiliere. Să lucrăm eficient și să nu irosim resurse. Să facem din clienții noștri parteneri pe termen lung, oferindu-i produse și servicii relevante.

Ne recunoaștem capacitatea, valoarea și faptul că putem influența lucrurile în bine. Ne ținem de cuvânt, ne păstrăm obiectivitatea în orice interacțiune și întotdeauna facem lucrurile așa cum trebuie.