Pad senila cu prindere laterala 450 mm

Cere ofertă

Detalii tehnice

Potrivit pentru șenilele de oțel cu lățimea de
450 mm

Descriere

Pad șenilă cu prindere laterală 450mm (Clip-On)

De la 400mm până la 800mm
Plăcuța DuraLine Plus Clip-on a fost proiectată pentru o montare ușoară și o durată de viață mai lungă. Cu un suport fix pe o parte și un dispozitiv de prindere sigur pe cealaltă parte, această plăcuță a fost dezvoltată ca răspuns la cererea pentru o plăcuță rezistentă care poate fi utilizată pentru a transforma rapid un excavator cu șenile din oțel pentru a opera pe suprafețe finisate fără riscul de deteriorare.

Designul practic asigură faptul că plăcuțele se potrivesc perfect în profilul sabotului de șenile, împiedicând mișcarea atât pe verticală, cât și pe orizontală și, prin urmare, prevenind acumularea de pietre și alte resturi între plăcuță și sabotul de șenile. Suportul fixat pe o parte permite montarea rapidă a plăcuțelor din partea exterioară a mașinii și reduce timpul de montare cu aproape 50%.

ACUM Disponibile într-o varietate de lățimi, de la 400 mm la 800 mm, plăcuțele DuraLine Plus Clip-on sunt plăcuțele ideale pentru a maximiza flexibilitatea mașinii și a minimiza timpii morți.