Perie panouri fotovoltaice 2100L

Cere ofertă

Detalii tehnice

Latime de lucru
1850 mm
Perii cu latimea de 1000 mm
23 buc
Greutate operationala
170 kg
Latime totala
2100 mm
Inaltime
1300 mm
Recomandata pentru utilaj
4-5 t

Descriere

Perie de curatat panouri hidraulică pentru excavator  SAMPIERANA ATTACHMENTS SERIE ESS SOLAR, cu următoarele caracteristici caracteristici:
– ESS SOLAR pentru menținerea celor mai bune performanțe ale panourilor solare fotovoltaice prin menținerea constantă a acestora curate.
– Perii Carlite® cu diametrul de 1 metru (un material patentat anti-zgârieturi, cu rezistență la uzură și certificat ca fiind rezistent la apă)
– instalate pe rotorul din aliaj ușor, gama Manta Solar poate fi istalată pe excavatoare începând cu o greutate operațională de 4 tone.
– furnizate de un kit de udare cu duze de pulverizare,
– supapă de reglare a debitului de ulei și a presiunii
– kit de senzori digitali cu ultrasunete pentru verificarea poziției și cutie de control cu întrerupătoare, comenzi de funcție și alertă sonoră/ luminoasă semnale.
– Sistemul digital de verificare a poziției nu se află în amonte de nici un tip de automatizare a brațului, ci este folosit doar pentru a citi mătura distanța față de suprafața de curățat și poziția corectă a acesteia, informând operatorul atunci când este prea aproape de panou, prin LED-uri și sunete de avertizare.
– cu o aplicație simplă și intuitivă care permite proprietarului fiecărui excavator să îl echipeze pentru curățarea manuală a instalațiilor fotovoltaice. câmpurilor fotovoltaice, cu un grad substanțial de siguranță.
– Măturătoarea este prevăzută și cu 2 suporturi laterale detașabile pentru depozitarea echipamentului.

Atașamentele și accesoriile sunt în conformitate cu standardele CE în vigoare