Tiltrotator hidraulic Easy Tilt ET35

Cere ofertă

Detalii tehnice

Destinat miniexcavatoarelor
3 - 4 t
Mod de actionare
hidraulic
Sistem de cuplare rapid
mecanic
Necesita 2 circuite hidraulice
AUX 1+ 2
Înclinare cu un cilindru hidraulic stânga - dreapta
40°
Rotație completă
360°
Debit hidraulic necesar
10-60 lpm
Presiune hidraulică maximă de descărcare
220 MPa
Forța de rupere maximă suportată
14,4 kNm
Lățime maximă cupă suportată
900 mm
Greutate fără cupă
95 kg
Gabarit (lungime x lățime x înălțime)
480x375x240 mm
Prindere in partea superioara
cu bolturi sau S30/S40
Cuplor hidraulic in partea inferioara
S30/150, S30/180 or CW
Fabricat in
Finlanda

Descriere

INTELIGENT ȘI SIMPLU
Vă prezentăm noul rotator cu înclinare Easy Tilt, de înaltă calitate, pentru excavatoare, răspunsul la cererea pentru un rotator cu înclinare economic și ușor de utilizat! Am ascultat cu atenție dorințele clienților noștri și am realizat acest produs pentru a se potrivi tuturor nevoilor dvs. la orice buget. Rotatoarele cu înclinare Easy Tilt sunt brevetate și fabricate în Finlanda

Rotatorul Easy Tilt reprezintă cea mai fiabilă, rentabilă și ușor de utilizat soluție concepută pentru industria de inginerie civilă. În timpul dezvoltării produsului, ne-am întors la rădăcinile noastre și ne-am propus să dezvoltăm cea mai fiabilă soluție de pe piață, iar rezultatele noastre au fost remarcabile.

Designul compact în formă de V al rotorului este conceput pentru a fi ușor și durabil în același timp. Datorită designului său cu profil redus, acesta păstrează o rezistență bună la rupere. La toate modelele Easy Tilt, cilindrii hidraulici sunt protejați, iar rotoarele nu includ un sistem electric. Cerințele minime de întreținere fac din rotatoarele Easy Tilt o alegere fără probleme și ușor de utilizat.

De asemenea, suntem mândri că rotatoarele Easy Tilt sunt fabricate în Finlanda și le putem adapta la nevoile clienților noștri. De exemplu, putem oferi culori diferite sau dimensiuni diferite ale priderii superioare în funcție de cerințele clienților. Nu ezitați să ne contactați pentru o soluție potrivită pentru dvs. – suntem gata să vă satisfacem nevoile cu profesionalism și pasiune.

Garantează o excavare fără probleme
Accesoriul rotativ de înclinare Easy Tilt oferă nenumărate utilizări noi pentru excavator. Puteți lucra și mai aproape de clădiri și puteți efectua o gamă mai largă de sarcini. În plus, caracteristicile suplimentare ale rotorului, cum ar fi siguranța, eficiența și precizia, asigură o excavare fără probleme și de succes. Este foarte potrivit pentru excavările in medii periculoase datorită lipsei instalatiilor electrice.

Ușor și rapid de instalat
Ușurința de instalare este unul dintre cele mai mari puncte forte ale Easy Tilt. Fie că este profesionist sau amator, oricine poate instala cu ușurință acest rotator pe propriul excavator, economisind timp și bani. Easy Tilt nu necesită un sistem electric.

Ușor de mutat
În proiectarea Easy Tilt, ne-am concentrat, de asemenea, asupra posibilității de a fi mutat. Puteți demonta cu ușurință rotatorul Easy Tilt dacă este necesar, de exemplu pentru a înlocui un alt atașament sau pentru a-l transfera pe un alt excavator sau pentru a-l vinde. Credem că prețul de revânzare al produsului va rămâne foarte atractiv, astfel încât puteți fi siguri că veți obține un randament bun al investiției.

Prinderea  tiltrotatorului pe utilajul purtător.

Se poate realiza în funcție de model, pe sistem cu 2 bolțuri, iar pentru cupele de excavare atașate tiltrotatorului sistemul de prindere este din gama S (S30,S40,S45,S50,S60).

*notă – este posibilă furnizarea întregii game de cupe împreună cu tiltrotatorul, inclusiv cupe speciale precum cele cu grilaj sau cupe cu laterale reduse. Pentru cuplele aflate deja în dotarea excavatorului este posibilă furnizarea unei prinderi sudabile pentru conversia la prinderea S

Video

Mini excavator Yuchai KSM U35 echipat cu un tiltrotator hidraulic