Tiltrotator KSM K06

Cere ofertă

Detalii tehnice

Destinat miniexcavatoarelor
4 - 6 t
Funcționează doar cu un circuit hidraulic (tur-retur) auxiliar
Sistem de cuplare rapid
hidraulic
Se livrează cu unitatea de control + mânere joystick
complet
Serviciu de montaj
inclus
Înclinare cu un cilindru hidraulic stânga - dreapta
45°
Rotație completă
360°
Viteză rotație
8 rpm
Debit hidraulic necesar
20-40 lpm
Presiune hidraulică maximă de descărcare
220 bar
Forța de rupere maximă suportată
4500 kgf
Lățime maximă cupă suportată
1200 mm
Sistem electric
12 v
Greutate fără cupă
190 kg
Gabarit (lungime x lățime x înălțime)
505x452x390 mm

Descriere

Tiltrotator KSM K06 – atașamentul dorit de toți de operatorii de excavatoare.

Acum disponibil sub marca KSM UTILAJE și pe piața din România la un preț mult mai accesibil! Acest atașament este unul complex, înglobând un distribuitor hidraulic, comenzi electro-proporționale, un cablaj special conceput să reziste la mediul exterior, o unitate de control în cabină și un display color care afișează parametrii sistemului.

Acționarea se realizează de pe mânerele speciale din kit-ul de instalare ce înlocuiesc practic mânerele originale ale excavatorului.

Tiltrotatorul KSM K06, având distribuitorul hidraulic integrat, necesită doar un singur circuit hidraulic auxiliar să fie prezent pe excavator. Astfel este posibilă instalarea și pe utilaje cu o vechime mai mare sau pe utilaje cu o dotare mai slabă din fabrică.

Fiabilitatea Tiltrotatorului KSM K06 este excelentă.

Construcția fiind una extrem de robustă, formată din corpul principal dintr-o singură bucată. Realizat din oțel turnat, foarte rezistent. Sistemul de rotire este bazat pe o roată danturată din metal, masivă, acționată lateral de un pinion cuplat la un hidromotor amplasat pe exteriorul corpului principlal.

Cilindrul hidraulic, ce asigură înclinarea tiltrotatorului, are și el o structură robustă, având piesa de oscilare din oțel turnat, iar conexiunile hidraulice tur-retur sunt aplasate în partea superioară, cea mai ferită la utilizare.

Distribuitorul hidraulic este amplasat în partea superioară centrală a corpului într-o poziție ferită, și totuși foarte accesibil și usor de inspectat.  Circuitul electric are protecție la apă IP68 și are o cuplă unică robustă, realizată din metal.

Prinderea  tiltrotatorului pe utilajul purtător.

Se poate realiza în funcție de model, pe sistem cu 2 bolțuri, iar pentru cupele de excavare atașate tiltrotatorului sistemul de prindere este din gama S (S30,S40,S45,S50,S60).

*notă – este posibilă furnizarea întregii game de cupe împreună cu tiltrotatorul, inclusiv cupe speciale precum cele cu grilaj sau cupe cu laterale reduse. Pentru cuplele aflate deja în dotarea excavatorului este posibilă furnizarea unei prinderi sudabile pentru conversia la prinderea S. Contact