Tiltrotator KSM K09

Cere ofertă

Detalii tehnice

Destinat miniexcavatoarelor
6 - 9 t
Graifer
inclus
Funcționează doar cu un circuit hidraulic (tur-retur) auxiliar
Sistem de cuplare rapid
hidraulic
Se livrează cu unitatea de control + mânere joystick
complet
Serviciu de montaj
inclus
Înclinare cu un cilindru hidraulic stânga - dreapta
45°
Rotație completă
360°
Viteza rotație
8 rpm
Debit hidraulic necesar
70-90 lpm
Presiune hidraulică maximă de descărcare
220 bar
Forța de rupere maximă suportată
7138 kgf
Lățime maximă cupă suportată
1300 mm
Sistem electric
12 sau 24 v
Greutate fără cupă
290 kg
Gabarit (lungime x lățime x înălțime)
540x520x430 mm

Descriere

Tiltrotator KSM K09 cu graifer

Vă ajută să faceți treaba mai rapid, cu calitatea pe care o așteptați de la atașamentele brandului KSM UTILAJE.  Incorporat pe excavatorul dumneavoastră, tiltrotator KSM K09 este performant, ușor de utilizat și adaugă valoare lucrului cu utilajul.

Tiltrotatorul este un atașament care, odată instalat pe mini excavatoare, poate îndeplini ușor acțiuni specifice de construcție.

Tiltrotatorul KSM K09este disponibil sub marca KSM UTILAJE și pe piața românească la preț accesibil! Acest atașament este unul complex, înglobând un distribuitor hidraulic, comenzi electro-proporționale, un cablaj special conceput să reziste la mediul exterior, o unitate de control în cabină și un display color care afișează parametrii sistemului.

Acționarea se realizează de pe mânerele speciale din kit-ul de instalare ce înlocuiesc practic mânerele originale ale excavatorului.

Distribuitorul hidraulic este integrat, necesitând doar un singur circuit hidraulic auxiliar pentru a fi prezent pe excavator. Acest lucru permite instalarea și pe utilaje cu o vechime mai mare sau pe utilaje cu o dotare mai slabă.

Fiabilitatea Tiltrotatorului KSM K09  este confirmată.

Construcție extrem de robustă, formată din corpul principal, dintr-o singură bucată. Realizat din oțel turnat, foarte rezistent. Sistemul de rotire este bazat pe o roată danturată din metal, masivă, acționată lateral de un pinion cuplat la un hidromotor amplasat pe exteriorul corpului principlal.

Cilindrul hidraulic, ce asigură înclinarea tiltrotatorului, are și el o structură robustă, având piesa de oscilare din oțel turnat, iar conexiunile hidraulice tur-retur sunt aplasate în partea superioară, cea mai ferită la utilizare.

Distribuitorul hidraulic este amplasat în partea superioară centrală a corpului într-o poziție ferită, și totuși foarte accesibil și usor de inspectat.  Circuitul electric are protecție la apă IP68 și are o cuplă unică robustă, realizată din metal.

Prinderea  tiltrotatorului pe utilajul purtător.

Se poate realiza în funcție de model, pe sistem cu 2 bolțuri, iar pentru cupele de excavare atașate tiltrotatorului sistemul de prindere este din gama S (S30,S40,S45,S50,S60).

KSM UTILAJE vă pune la dispoziție întreaga gamă de cupe împreună cu tiltrotatorul, inclusiv cupe speciale precum cele cu grilaj sau cupe cu laterale reduse. Pentru cuplele aflate deja în dotarea utilajului este posibilă furnizarea unei prinderi sudabile pentru conversia la prinderea S. Contact