Blog

Cum ajungi nr. 1 în SERVICE UTILAJE @Brașov

Cum ajungi nr. 1 în SERVICE UTILAJE @Brașov

8 martie 2022 Blog

Când vine vorba să faci totul ca să domini piaţa cu serviciile de mentenanţă şi reparaţii utilaje şi să fii în topul căutărilor pentru intervenţii mobile ce asigură service-ul pentru utilaje, suntem pregătiţi.

Să fii pe primul loc și să iei fața competiției, trebuie să recunoaştem că ne-am dorit-o dintotdeauna.

Și să ajungem direct în atenția oamenilor care vor să repare în atelierul nostru specializat utilajele sau să le diagnosticheze cu soft-urile noastre direct de la producător.

Flota de mașini KSM SERVICE UTILAJE
Disponibilitatea să fii prezent la locul în care utilajele au nevoie de intervenție este acum principala noastră calitate. Flota de mașini echipate pentru aceste situații de intervenție service este upgradată.

Pentru activitatea atelierului de service, ele sunt adevărate instrumente de promovare menite să ne facă și mai cunoscuți și să ne ajute în creșterea portofoliului de lucrări reușite.

Funcționează la sigur și ne putem baza pe ele, câteodată chiar mai mult decât pe reclamele pe Facebook sau Google Ads. De la mii de oameni care ajung lunar pe site-ul nostru până la sute de comenzi și lucrări, oportunitățile sunt numeroase și le putem obține pe toate cu investiții atent gândite.

Galerie foto – mașini înscripționate și echipate pentru service mobil utilaje

Până acum ți-am arătat câte una pe social media, din mașinile pe care tocmai ce le-am personalizat pentru activitatea de service. Aici le poți admira pe toate, în parcul auto KSM UTILAJE @Brașov (Calea Feldioarei nr. 100, DN13)

Și acum mai vreau să te întreb un lucru, și anume: oare ne-ai văzut deja prin trafic? 🙂