Blog

Cupa ta de excavare are nevoie de reparații prin sudură?

Cupa ta de excavare are nevoie de reparații prin sudură?

25 octombrie 2021 Atașamente utilaje
*sursă foto @Atelier KSM SERVICE UTILAJE, Brașov

Accesoriile sunt parte majoră din eficiența de lucru a unui utilaj.

Iar unele dintre secretele pentru un utilaj de succes includ și reparații aduse acestuia, diverselor componente și chiar atașamentelor folosite.

Este bine știut că, în cazul cupelor de excavare, acestea se pot defecta din cauza coroziunii sau utilizării intense care practic poate uza oțelul sau chiar rupe sudurile.

O cupă nouă de excavare pentru un excavator tonaj mare, poate costa zeci de mii de lei, repararea uneia existentă și în lucru este întotdeauna o opțiune.

În atelierul KSM Service utilaje prelungim durata de viață a cupelor de excavare. Ne îndeplinim sarcina de a repara orice cupă deteriorată, care este folosită pentru excavarea solului și spargerea rocilor.

Sudarea cupelor oferă o legătură excelentă între materialul de bază și materialul nou.

Este adevărat că experiența noastră ne permite să ne valorificăm și să oferim servicii de top pentru reparații și sudură cupe și utilaje.

Indiferent dacă brațul excavatorului trebuie să fie sudat la comandă pentru a se potrivi anumitor specificații, sau cupa trebuie reconstruită sau dacă atașamentul dvs. trebuie restaurat cu piese noi. Ne putem ocupa de aproape orice lucrare de perosonalizare și reparație a utilajului.

Am reparat și reconstruit nenumărate accesorii pentru excavatoare.

Cu o echipă de sudori super capabili, știm să ne aprovizionăm constant cu materiale adecvate pentru a crea produse care să reziste în timp.

Putem repara atașamente sau oferi servicii de sudură personalizate pentru orice tip de excavator și buldoexcavator. Înlocuim plăcile de uzură sau refacem geometria acestora. Încărcăm cu materiale rezistente la abraziune dură piesele expuse uzurii.

Vă putem restaura accesoriile vechi de excavator și le putem face ca noi.

Indiferent de problemă le putem remedia. Dacă aveți un atașament care funcționează defectuos sau este rupt, probabil îl putem repara. Procesul nostru presupune lucrul direct cu clienții și utilajele lor pentru a le înțelege cât mai bine nevoile.

Suntem bucuroși să vă primim comenzile și pentru asta contactați-ne pentru a începe.