Blog

FOREZE HIDRAULICE – cele mai bune soluții pentru utilajele de pînă la 80 tone

FOREZE HIDRAULICE – cele mai bune soluții pentru utilajele de pînă la 80 tone

11 octombrie 2021 Atașamente utilaje
*sursă foto stoc @KSM UTILAJE, Brașov

Modelele de foreze
Am decis să reluăm aici, în blogul KSM, această categorie de atașamente foarte apreciată și cerută pe piața deținătorilor de utilaje.

Vrem să ne asigurăm că oriunde te-ai afla, în plină treabă, pe șantier sau în mijlocul propriei tale lucrări, îți vei aminti toate modelele dispuse aici pe clase de utilaje ce le recomandă.

Bineînțeles, este un proces posibil, care ține doar de tine și de nevoia ta de a fi și mai eficient în muncă. Iar pentru asta va trebui să fii atent 3 minute aici, cu noi.

Este timpul să-ți cumperi o foreză și tu!
Dacă te gândești că achiziționarea unei foreze nu este utilă, suntem aici să te asigurăm de contrariul acestui lucru.

Noua generație de foreze, este proiectată pentru a obține cele mai bune rezultate pe mini, midi și excavatoare de mare tonaj. Cu burghie versatile potrivite pentru toate tipurile de teren (agricol, mixt, stâncos). Adaptabile la orice tip de mini excavator, excavator sau buldoexcavator. Aplicabile, de asemenea, pentru încărcătoare și brațe ale utilajelor agricole.

Utile sunt pentru orice tip de gaură. Fie că vorbim de lucrări de traversare a drumurilor, la cele de sondare a solului pentru plantarea plantelor. Forezele pe care vi le propunem aici în site și pe care le comercializăm, pot fora și în asfalt sau soluri stâncoase. Au viteză și precizie, avantaje clare în lucrul cu ele.

Forezele din seria TA-TB

Au fost proiectate pentru a obține cele mai bune rezultate pe mini excavatoarele între 1 și 6 tone. Ele garantează prin robustețe și fiabilitate, datorită corpului fabricat în întregime din oțel.

Simplu spus, avantajele sunt clare
– poți miza pe un efect dublu: vârful se rotește atât în sensul acelor de ceasornic, cât și în sensul invers al acelor de ceasornic;
– forezele au posibilitatea de oscilare înainte și înapoi,la stânga și la dreapta;
– poți opta, în funcție de nevoile activității tale, și pentru un (burghiu) despicător pentru despicarea buștenilor de lemn;
– ai posibilitatea de a conecta direct foreza la brațul utilajului sau poți folosi și o cuplare rapidă.

Încă nu știi ce foreză s-ar potrivi exact utiliajului tău?

Atunci vino în secțiunea atașamente aici în site, caută modelul de foreză potrivit cu utilajul și noi îți vom da ulterior, pe email sau direct la telefon exact la ce preț îți vei achiziționa modelul ales.

Știi că un om practic nu stă după prea multe explicații și trece la acțiune. Cum o poți face și aici, citind mai departe și articolul despre Mături industriale