Blog

Ce caracteristici fac dintr-o mini-macara un lider de piață?

Ce caracteristici fac dintr-o mini-macara un lider de piață?

10 iulie 2023 Blog

Piața mini-macaralelor este largă. Există numeroase mărci și producători, printre care SPT, Maeda, Hoeflon, Jekko și mulți alții; toți cu modele diferite, într-o gamă largă de culori și dimensiuni, cu acționare electrică, combi (hibridă), diesel sau pe benzină și funcții suplimentare speciale.

Uneori se pune mai mult accent pe greutatea totală, apoi pe înălțimea maximă de ridicare și pe capacitatea de încărcare. Gama este imensă.

Depinde de profesionist să filtreze caracteristicile cu adevărat importante ale produsului din această multitudine de informații. În această postare pe blog, Dominik, manager de produs Uplifter și specialist în macarale, a enumerat cele mai importante 12 avantaje pe care o mini-macara ar trebui să le îndeplinească.

 1. toate accesoriile și echipamentele de pe macara trebuie să poată fi montate de o singură persoană și în cel mai scurt timp posibil. Acest lucru vă economisește timp, vă menține flexibilitatea pe șantier și reduce la minimum costurile cu forța de muncă! SFAT: Fiți atenți la modul în care puteți schimba cablul de ridicare! În mod ideal, acest lucru poate fi făcut de o singură persoană. Cât de repede poate fi asamblat/dezasamblat cârligul fix? În acest caz, se recomandă (dez)asamblarea cu ajutorul bolturilor și nu prin intermediul șuruburilor.
 1. Poate tehnologia macaralei să reducă încă de la început daunele cauzate de formarea frânghiei slabe?
 2. brațul zburător (sau „knuckle boom”) ar trebui să poată fi utilizat fără restricții. Prin urmare, înainte de a cumpăra o macara, asigurați-vă că verificați dacă trebuie să țineți cont de unghiul brațului principal atunci când lucrați cu fly jib sau dacă puteți utiliza într-adevăr brațul fără restricții. De asemenea, brațul zburător și dispozitivul de siguranță de pe brațul principal ar trebui să poată fi utilizate în paralel. În mod ideal, se utilizează un fly jib complet hidraulic.
 3. Cât de rapid și de ușor se poate efectua service-ul pe macaraua mică și compactă? Căutați modele ușor de întreținut! Ar trebui să existe suficient spațiu pentru reparații și întreținere pe macara, în special pentru lucrările de service în jurul troliului, de multe ori există puțin spațiu aici din cauza designului compact! Componentele trebuie să fie ușor accesibile și, în mod ideal, aceeași tehnologie a motorului este instalată în toate macaralele unui producător. Acest lucru înseamnă că nu sunt necesare piese de schimb suplimentare sau o nouă instruire.
 4. Cât de mult timp necesită diagnosticarea defecțiunilor pe unitate? Aveți nevoie de echipamente speciale costisitoare pentru a putea citi erorile sau diagnosticul este afișat imediat pe ecran?
 5. Cât de rezistenți sunt senzorii? Senzorii de lungime și de unghi, în special, sunt sensibili și susceptibili la deteriorări. Prin urmare, aceștia nu ar trebui să fie niciodată instalați în exterior.
 6. Aveți suficient spațiu de depozitare direct la mașină, de exemplu pentru o sticlă cu 1 jet?
 7. puteți opera macaraua intuitiv, chiar și fără experiență în tehnologia macaralelor? Operarea ușoară și simplă a mini-macaralei este esențială pentru operațiuni de succes pe șantier și în industrie. Afișajul de pe telecomanda radio și de pe macara trebuie să fie ușor de înțeles și afișajul trebuie să fie ușor de utilizat. În plus, toate funcțiile trebuie să poată fi controlate prin intermediul telecomenzii radio, precum și manual.
 8. Aveți influență asupra vitezei mișcărilor macaralei și le puteți configura rapid în funcție de preferințele și dorințele dumneavoastră? Cât de sensibil este sistemul de control?
 9. poate fi nivelată rapid mini-macaraua chiar și pe un teren accidentat?
 10. cât de ușor este să încărcați mini macaraua? Aveți nevoie de rampe? Sau mini macaraua poate fi încărcată convenabil și cu un stivuitor? Găurile speciale de montare pentru dinții stivuitorului sunt foarte utile și permit o încărcare și descărcare deosebit de confortabilă și sigură a dispozitivului. În plus, este important de știut dacă macaraua poate fi condusă și cu o telecomandă radio și dacă nu este posibilă doar operarea macaralei.
 11. Ați auzit vreodată de o cutie neagră? Așa este, acestea sunt utilizate în mod normal în aeronave. În zilele noastre, mini macaralele inovatoare sunt echipate cu o cutie neagră și un înregistrator de date. Se înregistrează întreaga durată de funcționare a mini-macaralei dumneavoastră. Gândiți-vă doar la nenumăratele avantaje pe care acest lucru vi le aduce!

Aceste 12 avantaje ale produsului sunt revendicate de Uplifter. Suntem mândri să vă anunțăm că modelele de mini-macara Uplifter SPT îndeplinesc 12 din 12 dintre aceste avantaje, care ne fac lider de piață în domeniul construcțiilor de macarale. Descoperiți gama noastră de mini-macarale și lăsați-vă inspirați de aceste și alte caracteristici ale produsului în timpul unei demonstrații de macara.

Uplifter este un specialist de succes în domeniul macaralelor de peste 20 de ani și dispune de o rețea internațională de distribuție care asigură disponibilitatea rapidă a utilajelor în întreaga lume. Secretul nostru de succes? Suntem unici în industrie! La Uplifter, toate departamentele lucrează mână în mână. În parcul nostru de închiriere, mini-gruletele, ventuzele de sticlă și mașinile de prelucrat sticlă sunt folosite zilnic. Operatorii noștri de utilaje ne oferă experiență, sugestii de îmbunătățire și soluții direct de la locul de utilizare pe șantier. Departamentul nostru de service intern efectuează toate lucrările de întreținere, reparații și inspecții ale echipamentelor și contribuie în mod constant la optimizare. Inima companiei noastre este departamentul de producție din Nabburg, unde ideile și viziunile sunt dezvoltate și produse în prototipuri și, în cele din urmă, în inovații de produse fabricate în serie, în conformitate cu cerințele clienților. Uplifter are know-how-ul necesar pentru dezvoltări durabile. Faceți acum o cerere de informații pe tema construcției de mașini speciale.

Text preluat Uplifter.com/blog

Contactati-ne, oricand, pentru a primi o oferta sau mai multe informatii.