Blog

Se fac minuni dintr-un motor. Uite așa cum fac mecanicii noștri recondiționări motoare Cummins!

Se fac minuni dintr-un motor. Uite așa cum fac mecanicii noștri recondiționări motoare Cummins!

14 octombrie 2021 Service utilaje
*sursă foto @Atelier KSM SERVICE UTILAJE, Brașov

Un lucru știut!
În 2021 ești bine cotat pe piață dacă oferi și servicii de mentenanță și reparații pentru utilajele de construcții și/sau agricole.

Fie că facem asta în atelierul KSM Service utilaje sau în deplasare, cu intervenții și echipament mobil. Vorbim despre lucrări prin care ne câștigăm respectul și aprecierea lună de lună.

Mai mult decât atât, lucrăm doar după documentația producătorului.  Și oferim clienților piese originale, OEM sau after-market fără nici o abatare de la calitate.

Serviciile de recondiționare motoare utilaje
Acestea ne ajută să ajungem în topul căutărilor voastre. Asta se traduce automat într-o bună relaționare cu voi și cu utilajele pentru care acest tip de intervenții sunt unica lor salvare.

Și să știți că, majoritatea investesc rapid în ea când devin conștienți de diferența asta enormă raportată la bugetul lor de achiziționare a unui utilaj nou.

Recondiționări motoare CUMMINS
Am lucrat cu branduri, recunoscute modial în lumea utilajelor de construcții. Și poate cel mai popular motor ce echipează clasa medie și mare de utilaje de construcții este motorul Cummins.

Este și unul dintre motoarele preferate de noi la recondiționare. Indiferent dacă este vorbim de variantele mecanice sau cele de control.

Poate te întrebi de ce să plătești pentru aceste servicii și de ce ai câștiga la rândul tău mulți bani datorită lor. Simplu, pentru că suntem buni cunoscători în aceste reparații, recunoscuți și recomandați de experiența și cu alte motoare.

Te invit să citești tot, dacă ești interesat să afli mai multe și despre Reparații prin sudură pentru cupe de excavare