Blog

Santiere deschise pentru modernizarea drumurilor – Yuchai U35 la lucru

Santiere deschise pentru modernizarea drumurilor – Yuchai U35 la lucru

10 iulie 2024 Blog

In tot mai multe santiere din tara se folosesc mini excavatoare Yuchai.
De data aceasta in Sibiu, excavatoarele Yuchai sunt puse la treaba pentru modernizarea drumurilor si pentru amenajarea unei parcari cu 50 de locuri.
Mini excavatoarele Yuchai sunt cunoscute pentru performanta lor, fiabilitate si eficiența in diferite aplicatii de sapaturi si excavare.
Iata ce trebuie sa stiti despre mini excavatoarele Yuchai:
Au dimensiuni compacte: Aceste excavatoare sunt proiectate pentru a fi manevrate ușor în spatii restranse sau in zone cu acces limitat.
Putere și eficienta: Deși sunt compacte, excavatoarele Yuchai ofera putere suficienta pentru a gestiona sarcini de excavare echivalente cu cele ale excavatoarelor de dimensiuni medii.
Confort pentru operator: Cabina operatorului este proiectata pentru confort și vizibilitate maxima, în scopul de a reduce oboseala și a imbunatati eficiența.
Durabilitate și fiabilitate: Yuchai este cunoscut pentru calitatea si fiabilitatea echipamentului sau, astfel incat excavatoarele Yuchai sunt concepute pentru a rezista în condiții de lucru solicitante.
Si, poate cel mai important detaliu, in acest moment, toate miniexcavatoarele Yuchai au 5 ANI GARANTIE!

Acestea sunt doar câteva trăsături generale ale excavatoarelor mini Yuchai. Pentru informații mai specifice sau detalii tehnice, vă recomand să ne contactati.
Dacă aveți alte întrebări sau aveți nevoie de mai multe detalii, nu ezitați să întrebați.

https://ksm.ro/producatori/yuchai/

0722 616 629
0724 788 522

Video

Yuchai U35