Incarcator telescopic KSM TLT30-8 STAGE 5

Cere ofertă

Detalii tehnice

Sarcina maxima de ridicare
3000 kg
Inaltimea maxima de ridicare (la boltul cupei)
8000 mm
Greutate operationala
7350 kg
Cabina inchisa, ventilata si incalzita echipata cu
Aer conditionat
Motor 4G33TC-75L Changchai, turbo-diesel, racit cu apa 75CP
STAGE 5
Cuplu motor
382Nm/1380 rpm
Motor Cummins QSF2.8 turbo-diesel, racit cu apa, 4 cilindrii, 74CP, Stage IV
optional
Transmisie hidro-dinamica + convertizor de cuplu
Powershift
Tractiune
4x4
Viteza mazima
34 km/h
Dimensiune anvelope
16/70-24
Diametrul cercului de intoarcere
5100 mm
Ambele punti directoare si viratoare
3 moduri de virare
Cupa de uz general
1,5 mc
Cadru cu furci 1850 x 1300 x 50 mm
inclus
Sistem hidraulic de cuplare rapida tip
JCB Q-fit
Unghi de rotatie cadru
42°
Timp ridicare brat
11.5 s
Timp coborare brat
9 s
Timp extindere brat
11 s
Timp retractare brat
11 s
Timp inclinare cupa
4 s
Pompa hidraulica cu pistoane axiale, Italia
140 lpm/270 bar
Sistem joystick si distribuitor hidraulic
Italia
Rezervor hidraulic
160 l
Rezervor combustibil
180 l
Cote de gabarit Lxlxh
5430 x 2195x 2600 mm
Conformitate
marcaj CE
Se poate achizitiona si prin intermediul fondurilor guvernamentale si
europene

Descriere

Incarcatorul telescopic KSM TLT30-8 este potrivit pentru utilizarea atat in șantier dar la fel de bine poate fi utilizat în ferma sau in fabrica de cherestea. TLT30-80 dispune de cea mai mare simplitate de operare, siguranță și eficiență. Sistemul de acționare hidraulică controlată electronic și tehnologia de control proporțional electro-hidraulic realizează operațiuni mai stabile și mai fiabile, rapide.

Caracteristici:

Designul compact, unghiurile mari de blocare a direcției și cele 3 moduri de direcție economisesc timp prețios pe șantier.
Designul robust al brațului aduce rezistență și durabilitate maximă, furtunurile sunt dirijate prin braț pentru protecție maximă.
Grilajele de protectie sunt amplasate pe acoperiș dar si frontal in fata parbrizului pentru o protecție suplimentară împotriva căderilor de obiecte.
Sistemul de cuplare rapida al incarcatorului are mai multe sistem de siguranta pentru a prevenii deschiderea accidentală
Întregul utilaj, inclusiv cilindrii hidraulici, cabina, sașiul sunt produse si asamblate chiar de producătorul incarcatorului, astfel proiectarea si executia sunt perfect armonizate si asigura o fiabilitate optimă
Un flux de aer uniform, cald sau rece este trimis către operator prin 7 guri de aerisire diferite care generează un mediu confortabil, in plus incarcatorul este dotat cu aer conditionat in varianta standard.
Scaunul operatorului este cu suspensie iar volanul si coloană de direcție sunt complet reglabile pentru o poziție optimă de operare.
Ușă de acces este divizată în sus și în jos, ușa superioara putea fi asigurata in poziția deschisă.
Supapele de siguranță pentru furtunuri pe cilindrii de ridicare și de înclinare împiedică căderea brațului în cazul în care un furtun se defectează.
Vizibilitatea este excelenta, cabina fiind prevăzută cu deschideri largi, frontal, în spate, in ambele laterale dar si vertical in tavanul cabinei.
Sasiul durabil si ergonomic, asigura rezistenta și productivitate pentru lucrări grele de manipulare a materialelor, indiferent dacă este vorba de agricultură sau de lucrări de construcții.
Joystick-ul pilot-electric, permite controlul asupra tuturor mișcărilor incarcatorului cu o singură mână.
Cuplorul rapid hidraulic tip Q-fit JCB și circuitul hidraulic auxiliar frontal, fac ca schimbarea atașamentelor să fie rapidă și ușoară.
Indicatorul de sarcina arată sarcina si poziția brațului în timp real, alertând cu o alarma de fiecare dată când poate apărea un pericol și blocand funcționare periculoasă a utilajului atunci cand alarma este ignorata.
Transmisia power-shift cu patru viteze controlată electric, atât înainte cât și înapoi, si doua regimuri de viteza broasca/iepure, asigura un cuplu si o forta mare, indiferent daca se deplaseaza rutier sau efectuează manevre in condiții de teren dificil.
Cabina este echipata cu sistem audio si Radio USB și bluetooth.
Trei ștergătoare asigura vizibilitate in conditii de ploaie pentru parbrizul din față, partea superioară și luneta, aceasta putand fi si deschisa.
Doua radiatoare, bine protejate, amplasate in lateralul spate al sasiului asigura racirea sistemului hidraulic și a celui de transmisie asigurand o funcționare îndelungată dar si un acces ușor pentru intretinere si curatare.
Controlul proporțional electro-hidraulic pentru sistemul de lucru prezintă operațiuni precise, stabile și eficiente.
Axa spate este oscilanta +/- 10°, astfel fiind asigurata o poziționare corecta si sigura chiar si pe terenuri dificile.
Siguranța la deplasarea cu spatele este asigurata si de o camera video cu un monitor color, foarte vizibil amplasat in cabina.