Manipulator sticla manual UPT 150

Cere ofertă

Detalii tehnice

Capacitate maxima de ridicare
150 kg
Ventuze fara silicon
2 buc
Inaltime de lucru
1700 mm
Sistem de montare/demontare simplu
manual
Latime totala (fara sistem ventuze)
713 mm
Lungime
1750 mm
Inaltime
1980 mm
Permite manevrarea elementelor cu o latime de
2500 mm
Catargul poate fi rotit
90°
Greutate proprie
69 kg
Sistem deplasare laterala +/- 55 mm
optional

Descriere

Manipulatorul  manual pentru sticlă UPT150 este o unealtă manevrabilă de manipulare a panourilor pentru uși, ferestre, sticlă, metal și lemn pe șantier. Cu UPT150, transportul elementelor de construcție este o joacă de copii. UPT150 poate ridica și coborî încărcături de până la 150 kg și nu este popular doar în rândul sticlarilor ca transportator de ferestre. Această mașină de geamuri operată de un singur om oferă o metodă fiabilă, eficientă și sigură de manipulare a materialelor netede și neporoase de orice fel, inclusiv sticlă, metal, piatră, plastic, ardezie, plăci sau laminat.

Acest elevator este ideal pentru transportul prin uși și pentru geamuri în spații mici și restrânse. Catargul poate fi rotit cu 90°, iar unitatea de aspirație cu doua ventuze  integrate (ø 232 mm) poate fi rotită cu 360°. Mânerele antiderapante ale ascensorului sunt reglabile în înălțime și lungime, iar anvelopele solide din cauciuc (ø 400 mm) facilitează deplasarea pe teren accidentat. Dispozitivul de montare a sticlei UPT150 este ușor de demontat și poate fi transportat rapid de la un etaj la altul. Se garantează transportul și asamblarea ușoară de către o singură persoană! Dispozitivul de ridicare a sticlei cu operare de către o singură persoană economisește forțele în timpul transportului și asamblării încărcăturilor medii.

Nu sunteți sigur ce dispozitiv de ridicare a materialelor sau ce ajutor de transport pentru ferestre și sticlă este cel mai potrivit pentru dumneavoastră? Aveți încredere în Uplifter, cu peste 20 de ani de experiență în tehnologia de ridicare.

Opțional, UPT250 este disponibil și cu ventuze actionate electric. Acest lucru permite aspirarea sticlei, metalului, plasticului, lemnului, gresiei, betonului, gletului și a altor suprafețe aspre.