Mini incarcator CDM312 STAGE 5

Cere ofert─â

Detalii tehnice

Sarcin─â de lucru
1230 kg
Sarcina maxima pe furci
1400 kg
Motor diesel KUBOTA
55.8 kW / 75 CP
Motor conform normelor
STAGE 5
Conformitate
marcaj CE
Greutate opera╚Ťional─â
3500 kg
Sarcin─â maxim─â
2460 kg
Control deplasare și încărcător cu Joystick
similar SJC
Cupă încărcător standard
0,54 mc
├Än─âl╚Ťimea maxim─â la bol╚Ťul cupei
2920 mm
Inaltimea maxima sub cupa
2730 mm
Instalatie hidraulica auxiliara standard
inclus
Cabina inchisa, ventilata si incalzita
inclus
Aer conditionat
inclus
Girofar si priza 12V
inclus
Instalatie hidraulica cu debit marit High Flow 135 lpm/190 bar
optional

Descriere

Datorit─â dimensiunilor ╚Öi manevrabilit─â╚Ťii sale, are un mare poten╚Ťial ├«n aplica╚Ťii industriale, construc╚Ťii pentru manipularea materialelor ╚Öi opera╚Ťiuni de ridicare ╚Öi transport folosind furci pentru pale╚Ťi, industria utilitar─â – ├«n condi╚Ťii urbane ├«nguste pentru cur─â╚Ťarea teritoriului, precum ╚Öi ├«n agricultur─â.

Cabina ROPS ╚Öi Structura de protec╚Ťie a obiectelor ├«n c─âdere (FOPS) ofer─â spa╚Ťiu interior mare ╚Öi ergonomie ridicat─â. Vizibilitatea excelent─â la 360 de grade este ob╚Ťinut─â datorit─â st├ólpilor ingusti ai cabinei, geamurilor largi ╚Öi transparen╚Ťei laturilor cabinei ╚Öi a u╚Öii din fa╚Ť─â. Ie╚Öirea de evacuare, ├«mpreun─â cu oglinzile laterale largi, ofer─â un unghi de vizualizare suplimentar.

Izolarea excelent─â de la zgomote ╚Öi vibra╚Ťii din cabin─â ea protejeaz─â ├«n mod fiabil operatorul de influen╚Ťa acestor factori nocivi. Prezen╚Ťa unui ├«nc─âlzitor autonom puternic ├«n cabin─â, care asigur─â o temperatur─â placuta ├«n cabin─â in sezonul rece dar si sistemul de aer conditionat pentru sezonul cald asigura conditii optime pentru operator

Propulsia este asigurata de un motor diesel r─âcit cu lichid KUBOTA cu 75,0 CP

Func╚Ťionarea fiabil─â a motorului este, de asemenea, facilitat─â de utilizarea unui sistem de filtrare a combustibilului ├«n mai multe etape utilizat standard de inginerii Lonking. Utilizarea ├«n sistemul de alimentare cu combustibil a unei pompe de injec╚Ťie moderne distribuitoare rotative eficiente, care se distinge prin dimensiunea compact─â ╚Öi greutatea redus─â, ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte, de asemenea, performan╚Ťa motorului.

Mini ├«nc─ârc─âtorul este echipat cu o cupa standard de 0,54 mc. ├Än─âl╚Ťimea desc─ârc─ârii la boltul cupei este de 2.920 mm, ceea ce permite ├«nc─ârc─âtorului s─â ├«ncarce camioane cu bena ├«nalta.

Încărcătorul are un design de cuplare rapidă BobTach, utilizând cuplaje hidraulice cu eliberare rapidă, ca la încărcătoarele mărcilor europene.

Sistemul hidraulic cu un debit de 77 l / min v─â permite s─â lucra╚Ťi eficient cu diferite tipuri de cupe ╚Öi furci, s─â utiliza╚Ťi un mini-excavator, o perie cilindric─â de m─âturat, un malaxor de beton, un burghiu hidraulic, un ciocan hidraulic, o lam─â, un rotor de z─âpad─â ╚Öi alte tipuri de accesorii.

Controlul directiei si al deplasarii, dar si al incarcatorului se realizeaza cu jostick-uri hidraulice .

Toate modelele Lonking au un sistem de control al nivel─ârii orizontale a cupei, ceea ce face extrem de u╚Öor transportul ├«nc─ârc─âturilor ├«n cup─â pe distan╚Ťe scurte. Un sistem de protec╚Ťie la suprasarcin─â, un sistem electric de fr├ón─â de parcare ╚Öi un sistem hidraulic de oprire de urgen╚Ť─â sunt, de asemenea, integrate ├«n unitatea de comand─â a ├«nc─ârc─âtorului. De asemenea, pentru a cre╚Öte siguran╚Ťa muncii, atunci c├ónd u╚Öa cabinei este deschis─â, comutatorul de limit─â este declan╚Öat ╚Öi func╚Ťionarea sistemului hidraulic este, de asemenea, blocat─â.

├Änc─ârc─âtorul folose╚Öte un sistem hidraulic static cu bucl─â ├«nchis─â circular─â. ├Än configura╚Ťia de baz─â, sunt instalate pompe hidraulice ale m─ârcii Sauer-Danfoss, de produc╚Ťie european─â sau nord-american─â. Toate furtunurile de ├«nalt─â presiune sunt furnizate de marca italian─â Manuli Hydraulics, iar motoarele hidraulice sunt achizi╚Ťionate de la renumita companie american─â Poclain.

Distribuitorul hidraulic este fabricat in China, dar sub licen╚Ť─â de la compania german─â Husco. De asemenea, pompele cu angrenaje utilizate ├«n proiectare: sunt produse de binecunoscuta companie chinez─â Permco sub licen╚Ťa companiei germane Sauer-Danfoss.

Facilitatea de ├«ntre╚Ťinere este ├«mbun─ât─â╚Ťit─â de o cabin─â ├«nclinabil─â ├«nainte pentru acces u╚Öor la toate componentele ma╚Öinii ╚Öi la loca╚Ťiile de service logice.

Bine g├óndit la mini├«nc─ârc─âtoare ╚Öi posibilitatea de ├«ntre╚Ťinere a elementelor unit─â╚Ťii de putere: ├«n pozi╚Ťia de lucru, cabina este fixat─â cu un ╚Öurub ├«n interiorul cabinei. Dar, de╚Öurub├ónd acest ╚Öurub, operatorul poate ridica cu u╚Öurin╚Ť─â cabina, deschiz├ónd astfel accesul complet la central─â ╚Öi la elementele hidraulice din partea din fa╚Ť─â a ma╚Öinii. Accesul foarte u╚Öor ╚Öi convenabil la compartimentul motor din partea din spate a ma╚Öinii permite monitorizarea sistematic─â a st─ârii tehnice a motorului ╚Öi a altor componente ale unit─â╚Ťii de putere ├«n orice moment.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Motor
Turbo-Diesel, r─âcit cu ap─â, KUBOTA
Norma de poluare Stage 5, fara Adblue
4 cilindri în linie
Capacitate 2230 CC
Cuplu maxim 320 Nm /1200 rpm
Putere motor 75CP /2400 rpm

Cabina
Certificată ROPS/FOPS (protejată la cădere de obiecte și de răsturnare)
Încălzită și ventilată
Geamuri laterale culisante
Izolat─â fonic fa╚Ť─â de compartimentul motor
Aer condi╚Ťionat
Priz─â 12v
Control deplasare și încărcător cu Joystick -uri

Sistem hidraulic
Pomp─â cu pistoane axiale
Debit 74 lpm /210 bar presiune
Rezervor hidraulic 65l
Instala╚Ťie hidraulic─â auxiliar─â

Transmisie
Hidrostatic─â cu 2 hidromotoare Poclain
Sistem antrenare ro╚Ťi cu lan╚Ťuri imersat ├«n ulei (pe fiecare parte)
Ampatament 1050 mm
Garda la sol 210 mm
Ac╚Ťionare 4×4
Anvelope 12×16.5 NHS
Vitez─â maxim─â de deplasare 11,8 km/h

Sistem electric
Baterie 12V – 100AH
Alternator 12V – 165AH
Lumini de lucru – 2 frontale, 2 spate

Cote de gabarit
Lungime inclusiv cup─â 3460 mm
L─â╚Ťime 1820 mm
├Än─âl╚Ťime 2020 mm