Mini macara pe senile SPT299-E cu baterii Li-ion

Cere ofertă

Detalii tehnice

Capacitate de ridicare
2950 kg
Înălțimea maximă de ridicare cu extensie braț (disponibilă opțional)
14,5 m
Înălțime de ridicare fără extensie
9,5 m
Rază de lucru
8,93 m
Rotație braț
360°
Brat telescopic
4 segmente
Troliu și multiplicator cârlig
inclus
Adâncime de lucru sub nivel 4 linii/2 linii/ 1 linie
10 / 20/ 40 m
Viteza deplasare
0-2 km/h
Acționare elctrica cu baterii
Li-ion
Motor electic
7.5 kW
Capacitate baterii si voltaj
270 Ah /48 V
Timp de lucru la o incarcare 100%
7.2 h
Timp de incarcare rapid / lent
2 h / 9.5 h
Radiocomandă cu display color
inclusă
Permite lucrul in timpul incarcarii
Greutate operațională (fara extensii)
2350 kg
Gradabilitate (unghi de pantă ce poate fi urcat)
24°
Cote de gabarit (lungime x lățime x înălțime)
3100 x 900 x 1610 mm
Distritribuitor regional
Uplifter Germania

Descriere

Mini macara pe șenile SPT299-E cu baterii Li-ion
Cu o capacitate de ridicare masivă de 2.950 kg, SPT299-E impresionează cu un raport ideal putere-greutate. Cu corpul său subțire și o lățime de 900 mm, poate fi utilizat în zone inaccesibile pentru macaralele normale. SPT299-E este disponibil deosebit de rapid: termene de livrare scurte

Inclus în preț
Caracteristicile extinse sunt deja integrate în echipamentul standard și nu vă provoacă costuri suplimentare ascunse. Profitați astăzi de prețurile imbatabile, fără a face compromisuri în ceea ce privește caracteristicile și calitatea. Dimpotrivă, obțineți mai multă capacitate de încărcare și echipamente decât la modelele comparabile – și la un preț corect și rezonabil.

Datorită greutății proprii reduse de numai 2,35 t, această mini macara pe șenile poate fi utilizata chiar și pe tavane cu o portantă redusă, fiind astfel ideală pentru utilizarea în construcția de fațade. Acționarea cu baterii permite utilizarea atat in spatii deschise dar si inchise, sau chiar spatii precum tuneluri sau mine. Acționarea este asigurată de un motor electric  puternic alimentat de baterii Li-ion, insa este posibila si utilizarea in timpul incarcarii la reatea 220V fiind o solutie practica, silențioasă și fără emisii. Toate funcțiile pot fi controlate prin intermediul unei telecomenzi radio, ceea ce ușurează munca instalatorilor. Operare intuitivă, ușoară și puțin susceptibilă la erori și, prin urmare, predestinată ca unitate de închiriere.

Această macara păianjen atinge o înălțime de lucru incredibilă de 9,5 m (cu braț chiar și peste 12,5 m), cu o gradabilitate de 24° sau 40 %.
Pe mini macaralele pe șenile din seria SPT sunt instalate numai componente de înaltă calitate din Europa, ceea ce distinge calitatea și durabilitatea ridicată a acestor utilaje.