Mini macara pe senile SPT299

Cere ofertă

Detalii tehnice

Capacitate de ridicare
2950 kg
Înălțimea maximă de ridicare cu extensie braț (disponibilă opțional)
14,5 m
Înălțime de ridicare fără extensie
9,5 m
Rază de lucru
8,93 m
Rotație braț
360°
Brat telescopic
4 segmente
Troliu și multiplicator cârlig
inclus
Adâncime de lucru sub nivel 4 linii/2 linii/ 1 linie
10 / 20/ 40 m
Viteza deplasare
0-2 km/h
Acționare hibridă - Diesel - Electric AC 380V
inclusă
Motor diesel 3TNV74F - YANMAR
11,2 kW 2.400 rpm
Motor electric
4kW
Radiocomandă cu display color
inclusă
Greutate operațională
2550 kg
Gradabilitate (unghi de pantă ce poate fi urcat)
24°
Cote de gabarit (lungime x lățime x înălțime)
3500 x 900 x 1610 mm
Distritribuitor regional
Uplifter Germania

Descriere

Mini macara pe șenile SPT299
Cu o capacitate de ridicare masivă de 2.950 kg, SPT299 impresionează cu un raport ideal putere-greutate. Cu corpul său subțire și o lățime de 900 mm, poate fi utilizat în zone inaccesibile pentru macaralele normale. SPT299 este disponibil deosebit de rapid: termene de livrare scurte

Inclus în preț
Caracteristicile extinse sunt deja integrate în echipamentul standard și nu vă provoacă costuri suplimentare ascunse. Profitați astăzi de prețurile imbatabile, fără a face compromisuri în ceea ce privește caracteristicile și calitatea. Dimpotrivă, obțineți mai multă capacitate de încărcare și echipamente decât la modelele comparabile – și la un preț corect și rezonabil.

Datorită greutății proprii reduse de numai 2,55 t, această mini macara pe șenile poate fi montată chiar și pe tavane cu o portantă redusă, fiind astfel ideală pentru utilizarea în construcția de fațade. Acționarea hibridă practică este deja inclusă în versiunea standard, pentru și mai multă flexibilitate atunci când lucrați în industrie și comerț. Acționarea este asigurată de un motor diesel puternic sau prin intermediul unui cablu de alimentare / 380 V cu 3 faze și este practic silențioasă și fără emisii. Toate funcțiile pot fi controlate prin intermediul unei telecomenzi radio, ceea ce ușurează munca instalatorilor. Operare intuitivă, ușoară și puțin susceptibilă la erori și, prin urmare, predestinată ca unitate de închiriere.

Această macara păianjen atinge o înălțime de lucru incredibilă de 9,5 m (cu braț chiar și peste 12,5 m), cu o gradabilitate de 24° sau 40 %.
Pe mini macaralele pe șenile din seria SPT sunt instalate numai componente de înaltă calitate din Europa, ceea ce distinge calitatea și durabilitatea ridicată a acestor utilaje.

Video

Mini Macarale tip Spider