Mini macara pe senile SPT499-E cu baterii Li-ion

Cere ofert─â

Detalii tehnice

Capacitate de ridicare - la 3 m
5000 kg
├Än─âl╚Ťimea maxim─â de ridicare cu extensie bra╚Ť (disponibil─â op╚Ťional)
22 m
├Än─âl╚Ťime de ridicare f─âr─â extensie
17,5 m
Raz─â de lucru
20,5 m
Rota╚Ťie bra╚Ť
360┬░
Brat telescopic
5 segmente
Troliu și multiplicator cârlig
inclus
Adâncime de lucru sub nivel 4 linii/2 linii/ 1 linie
17,5 / 35/ 70 m
Viteza deplasare
0-2 km/h
Ac╚Ťionare electirica cu baterii
Li-ion
Motor electric
11 kW
Timp de lucru la o incarcare 100%
7.2 h
Timp de incarcare rapid / lent
2 h / 9.5 h
Permite lucrul in timpul incarcarii
Radiocomand─â cu display color
inclus─â
Greutate opera╚Ťional─â
6250 kg
Gradabilitate (unghi de pant─â ce poate fi urcat)
20┬░
Cote de gabarit (lungime x l─â╚Ťime x ├«n─âl╚Ťime)
5280├Ś1400├Ś2000 mm
Distribuitor regional
Uplifter Germania

Descriere

Mini macara pe șenile SPT499-E cu baterii Li-ion
Echipamente standard incluse:

Circuite hidraulice auxiliare pentru jib, troliu, punct de montare, c├órlig de ├«nc─ârcare, telecomand─â radio cu afi╚Öaj digital integrat al sarcinii, contor orar, bloc de c├órlig cu 1/2/4 c─âi, ╚Öenile din cauciuc negru, interval de rotire de 360┬░, protec╚Ťie la supra-rota╚Ťie, supape de siguran╚Ť─â hidraulice, indicator de nivelare, alarm─â de ├«nclinare, ├«ntrerup─âtor de oprire de urgen╚Ť─â, limitator de moment de ├«nc─ârcare, lumin─â de avertizare a func╚Ťion─ârii, picioare de sprijin cu blocare.

Capacitate de ridicare = 5.000 kg ! SPT499-E ridic─â cu peste 1.000 kg mai mult dec├ót modelele comparabile din aceast─â clas─â! Mini macara compact─â ╚Öi ieftin─â care poate ╚Ťine pasul ╚Öi cu cele mari.

SSPT499-E este o mini macara puternic─â din gama SPT. Cu o capacitate de ridicare incredibil─â de 5.000 kg, nu ve╚Ťi g─âsi un model comparabil ├«n aceast─â clas─â. ├Än plus, mini-macaraua SPT499-E are o ├«n─âl╚Ťime maxim─â de lucru de 17,5 m, care poate fi chiar m─ârit─â la 22,0 m cu un bra╚Ť. Construc╚Ťia compact─â, l─â╚Ťimea ├«ngust─â de trecere de 1,4 m, ├«n─âl╚Ťimea de trecere de 2,0 m, capacitatea foarte bun─â de a urca ├«n pant─â de 20┬░ sau 36 % ╚Öi greutatea proprie redus─â de numai 6,2 t sunt, de asemenea, caracteristici conving─âtoare.

Mini macaraua SPT499-E este disponibil─â deosebit de rapid: termene de livrare scurte – ├«n toat─â Europa, de la o singur─â surs─â!

Inclus ├«n pre╚Ť: caracteristicile extinse sunt deja ├«ncorporate ├«n echipamentul standard; 100 % performan╚Ť─â, f─âr─â costuri suplimentare. Beneficia╚Ťi de cele mai bune pre╚Ťuri, echipament complet ╚Öi cea mai ├«nalt─â calitate.

Ac╚Ťionarea este asigurat─â de un motor electric┬á puternic alimentat de baterii Li-ion, insa este posibila si utilizarea in timpul incarcarii la reatea 220V fiind o solutie practica, silen╚Ťioas─â ╚Öi f─âr─â emisii. Accesoriile practice, cum ar fi bra╚Ťul manual, senile albe, placi de calare, cutie de scule etc., pot fi ad─âugate sau montate ulterior ├«n orice moment.