Robot Manipulator sticla GLASSWORKER GW425 V1

Cere ofertă

Detalii tehnice

Sistem de manipulare cu 4 ventuze
inclus
Sarcina maximă
425 kg
Acționare electrică
cu baterii
Montaj vertical
până la 3,0 m
Montaj deasupra capului
până la 3,40 m
Extensie braț acționată
electric
Ventuze fără silicon
fără urme
4 Ventuze
Ø 350 mm
Telecomandă
cu cablu
Sistem de siguranță
cu autocontrol
Cheie de suprasarcină
Rotație
manuală
Pivotare
manuală
Baterie 2 x 90 Ah
2 x 90 Ah
Tracțiune pe roți față
1,2 kW
Greutate proprie
aprox. 680 kg
Telecomandă radio
opțională
Corecție unghiulară
opțională

Descriere

Manipulatorul de sticlă Glassworker GW425 este foarte manevrabil, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea pe șantierele de construcții interioare și exterioare. Cu o capacitate de ridicare de până la 425 kg, această macara de ridicare este una dintre cele mai puternice din clasa sa. Descărcarea, transportul și instalarea panourilor de sticlă de mari dimensiuni, chiar și pe un teren accidentat pe șantier, va fi ca o joaca de copii.

Mașina ideală pentru manipularea sticlei în fabrică și plasarea acesteia pe mesele de tăiere. Sticla poate fi transportată cu ușurință pe șantier, chiar și pe podele denivelate, datorită sistemului dublu de vid. Datorită designului său îngust și scurt, liftul pentru asamblarea sticlei se potrivește și prin ușile înclinate și înguste. Bara de tracțiune de direcție rabatabilă în sus facilitează încărcarea în orice furgonetă mică și permite transportul rapid de la un șantier la altul. Acest lucru face ca liftul GW425 să fie extrem de flexibil la utilizare, precum și eficient din punct de vedere economic.

Ergonomie, economie și manevrare ușoară la un nivel foarte ridicat de performanță, acestea sunt punctele forte ale elevatorului GW425. Sistemul de siguranță asistat de calculator și de automonitorizare îl face cel mai sigur. Cu o capacitate de ridicare de până la 140 kg atunci când brațul este complet întins, de asemenea, cel mai puternic elevator din clasa 400. O gamă largă de accesorii opționale și vopsirea în culoarea dorită completează pachetul.

Manipulatoarele GLASSWORKER sunt echipate cu tehnologie de control de ultimă generație. Acest lucru înseamnă că se pot utiliza ulterior actualizări programabile. Beneficiați de dezvoltarea continuă a produselor noastre.

Ridicarea și transportul sticlei face parte din activitatea dvs. zilnică? Atunci un dispozitiv de ridicare a sticlei sau o macara de asamblare a sticlei de la Uplifter este exact alegerea potrivită. Fie că este vorba de un dispozitiv de ridicare a sticlei folosit, de o piesă nouă de echipament sau de o cerere de închiriere, vom fi bucuroși să vă consiliem cu cele mai bune opțiuni. Împreună vom găsi liftul de materiale potrivit pentru dumneavoastră. Beneficiați de termenele noastre de livrare extrem de rapide.