Sistem ventuze sticla UPG600

Cere ofert─â

Detalii tehnice

Sarcin─â maxim─â 8 ventuze
600 kg
Destinat manipul─ârii geamurilor
drepte
Ventuze de aspira╚Ťie incluse
8 buc.
Rotire manual─â
360┬░
Pivotare manual─â
Timp de func╚Ťionare
pana la 8h
Telecomand─â RADIO
op╚Ťional

Descriere

Sistem ventuze sticl─â UPG600
Ridicatorul cu vid pentru sticl─â UPG600 cu baterie este specialistul pentru ridicarea ╚Öi deplasarea elementelor de sticl─â cu o greutate de p├ón─â la 600 kg. Datorit─â designului s─âu modular, acest elevator prin aspirare pentru macarale poate fi adaptat ├«n mod optim la cerin╚Ťele de pe ╚Öantier. Bra╚Ťele sale extensibile permit ╚Öi manipularea elementelor de suprafa╚Ť─â mare. Bine├«n╚Ťeles, bra╚Ťele de sus╚Ťinere pot fi ├«ndep─ârtate. Pl─âcile de aspira╚Ťie ata╚Öate (diametru de 300 mm) asigur─â o bun─â aderen╚Ť─â ╚Öi putere de aplicare pe ╚Öantier.

├Än timpul procesului de aspirare, este important ca suprafa╚Ťa s─â fie ├«ntotdeauna neted─â, dreapt─â ╚Öi impermeabil─â la aer. Procesul de aspirare este realizat automat de c─âtre cupa de vid pentru sticl─â, prin simpla ap─âsare a unui buton. Dup─â aspirare, bateria de aspirare UPG600 monitorizeaz─â presiunea de vid ├«n mod independent ╚Öi permanent. ├Än cazul unei pierderi de vid, pompa de aspirare┬á pompeaz─â vidul ╚Öi, de asemenea, avertizeaz─â cu un semnal acustic┬á despre pierderea iminent─â a presiunii de vid. Cu sursa sa de alimentare independent─â de re╚Ťea, ventuza de vid UPG600 este partenerul ideal de asamblare. Bateria de 12 V ├«nlocuibil─â poate fi re├«nc─ârcat─â, iar starea de ├«nc─ârcare poate fi citit─â cu u╚Öurin╚Ť─â pe afi╚Öajul LED. ├Än plus, pompa de vid reglat─â asigur─â o disponibilitate constant─â de func╚Ťionare timp de p├ón─â la 8 ore. Cupa de vid pentru macarale poate fi adaptat─â individual la situa╚Ťia de asamblare respectiv─â.

Ventuzele poat fi rotite manual la 360 de grade ╚Öi ├«nclinat─â la 90 de grade. La rotire, ventuza poate fi actionata la fiecare 40┬░. Cu „Extensia de montare” op╚Ťional─â, pute╚Ťi adapta UPG600 ╚Öi mai bine. Acesta poate fi montat f─âr─â unelte.

Capacitate de încărcare:
4 ventuze = 300 kg
6 ventuze = 450 kg
8 ventuze = 600 kg
Pl─âcu╚Ťe de aspira╚Ťie f─âr─â silicon (f─âr─â urme)
Telecomand─â ╚Öi operare cu buton op╚Ťional
Rotire manual─â de 360┬░ cu gril─â la fiecare 45┬░
Pivotare manual─â f─âr─â gril─â
Bra╚Ť de ├«nc─ârcare deta╚Öabil, ad├óncimea unit─â╚Ťii min. 139 mm
Ad├óncimea unit─â╚Ťii cu bra╚Ťul de ├«nc─ârcare 205 mm
Dou─â circuite de vid independente cu siguran╚Ť─â dubl─â
Dispozitive de m─âsurare integrate pentru monitorizare
Dispozitive de avertizare acustic─â
Aranjament individual al ventuzelor f─âr─â unelte
Alimentare cu baterii de 12 V independente de re╚Ťea
Bra╚Ťe de extensie pentru elemente de suprafa╚Ť─â mare
├Ändepline╚Öte cerin╚Ťele DIN EN 13155
Greutate proprie de aprox. 89 kg
Echipament special: cilindru de coborâre