Stivuitor electric LG18B

Cere ofert─â

Detalii tehnice

Sarcina maxima
1800 kg
Sistem pentru deplasarea lateral─â cu pozi╚Ťionare a furcilor
inclus
Actionare cu motor electic
AC
Centru de incarcare
500 mm
Inaltimea maxima de ridicare - catarg standard
3000 mm
Inaltimea peste cabina/copertina
2140 mm
Lungimea cu furci
2982 mm
Ridicare libera catarg standard
155 mm
Inaltime stransa catarg standard
1985 mm
Latime
1086 mm
Ampatament
1380 mm
Garda la sol sasiu/catarg
90/95 mm
Furci standard
920x100x35 mm
Rază de întoarcere
1800 mm
Latimea minima a culoarului necesar raft
3409 mm
Numar roti
4
Numar roti motoare
2 frontale
Anvelope pneumatice fata/spate
6.00-9-10PR/16*6-8-10PR
Viteza maxima deplasare descărcat/încărcat
13/12 Km/h
Timp ridicare descărcat/încărcat
350/550 mm/s
Timp coborare descărcat/încărcat
300/600 mm/s
Unghiul de panta ce poate fi urcat descărcat/încărcat
15/15 %
Greutate operationala
3270 kg
Incarcare axe fata/spate (încărcat)
4430/640 kg
Incarcare axe fata/spate (desc─ârcat)
1615/1655 kg
Motor deplasare
8.2 Kw
Motor ridicare
10.6 Kw
Baterii plumb acid
48/420 V/Ah
Scaun cu suspensie
inclus
Lumini de lucru cu LED
inclus
Grilaj radiator
inclus
Incarcator
inclus
Cabina inchisa ventilata si incazita
optional
Multiple configuratii de catarge cu inaltimi de ridicare pana la 7 m
optional

Descriere

Stivuitoarele KSM Lift,  actionate electic cu baterii, aduc evantajele energei verzi  si a emisiilor ZERO precum si a unui nivel de zgomot mult redus pentru un mediu mai curat si conditii de munca mai bune.

Design atractiv
Aspectul stivuitorului  este unul inovator, practic si minimalist, in ton cu cele mai noi tendinte din industrie. Structura cabinei/cadrului protector este lata asigurand o vizibilitate foarte buna.

Stabilitate puternic─â
Compartimentul bateriilor este amplasat in partea de jos a sasiului pentru a asigura o stabilitate exceptionala. Puntea ╚Öi cutia de viteze au fost gandite ca o unitate integrata, compacta iar protuziunea frontala a sasiului este mult redusa astfel ca stabilitatea longitudinal─â a vehiculului este mult imbunatatita. Puntea spate este amplasata chiar la extremitatea sasiului astfel ca ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte stabilitatea lateral─â a vehiculului.

Confort de operare
Volanul cu diametrul redus ╚Öi joystick-urile din partea dreapta reduc oboseala bra╚Ťelor operatorului. Cilindrii de ├«nclinare ampasati in interiorul sasiului cresc spa╚Ťiul pentru picioare ╚Öi sporesc siguran╚Ťa operatorului. Motorul AC ce actioneaza pompa hidraulica este puternic si cu un cuplu mai mare, ceea ce face ca ridicarea ╚Öi cobor├órea furcilor s─â fie mai lin─â.
Func╚Ťia antiderapare in rampa aduce siguranta in exploatare. Fr├óna de m├ón─â este amplasata in consola frontala, fiind intr-o pozitie ergonamica, usor de actionat.

Eficien╚Ť─â energetic─â
Sistemul de transmisie și motorul electric au fost proiectate impreuna pentru a functiona la maximul de eficenta, aducand un plus de 30 de minute de functionare la fiecare incarcare a bateriei.  Optional este disponibila functia de oprire automata in stationare. Pentru un pus de economie de energie iluminatul este asigurat de proiectoare LED.

Bine adaptat
Stivuitoarele noastre sun robuste si fiabile astfel ca pentru aplicatiile cu utilizare intensa si continua, unde nu este timp pentru incarcarea stivuitorului, optional, exista posibilitatea echiparii cu compartiment de baterii culisant lateral, ce poate fi inlocuit rapid..

Acces service facil
Consola scaunului este rabatabila dar in plus exista si un panou lateral astfel ca activitatile de mentenanta sunt usor de executat. Ecranul inteligent, poate afi╚Öa codul de defec╚Ťiune, ├«mbun─ât─â╚Ťind eficien╚Ťa ├«ntre╚Ťinerii.