Excavator pe senile Yuchai YC135-9

Cere ofert─â

Detalii tehnice

Greutate opera╚Ťional─â
13800 kg
Motor Diesel 86 kW /116 CP/ 2200 rpm
Cummins QSF7
Motor conform normelor
STAGE 3
Conformitate
Marcaj CE
Adâncime maximă de excavare
5257 mm
Intindera maxima de excavare
7933 mm
Inaltimea maxima de descarcare
5896 mm
Forta de rupere la cupa
106 kN
Viteza de rotire
11 rpm
Pomp─â hidraulic─â
cu debit variabil
╚śenile de otel, cu l─â╚Ťimea
600 mm
Forta de tractare
121 kN
Viteza deplasare
3.1/5.0 km/h
Lam─â buldozer ac╚Ťionat─â hidraulic
2600 mm
Cabină închisă, ventilată și încălzită
Aer CONDIȚIONAT
Cup─â excavare
0.52 mc
Instala╚Ťie hidraulic─â auxiliar─â
Supape de retinere pentru brat
siguranta
Cote de gabarit (lungime x l─â╚Ťime x ├«nal╚Ťime)
7781 x 2600 x 2805 mm
Interval de revizii
500 de ore
Costuri de intretinere
mici
GARANȚIE extinsă pentru componentele principale
3 ANI

Descriere

Excavator pe senile Yuchai YC135-9 – Aflat la a 9-a versiune, este un utilaj matur, bine construit, pregatit pentru toate provocarile unui santier. Aceasta versiune, pe langa motorul de exceptie, Cummins, vine si cu un tren de pompe hidraulice KYB – Japonia, alese cu grija, sa complementeze cuplul mare, avand un plus de 9% in presiunea hidraulica.Calitatea componentelor sistemului hidraulic este de exceptie, aici mentionam distribuitorul hidraulic KYB – Japonia si hidromotorul de rotire KPM – Kawasaki Japonia.

Yuchai si-a dezvoltat propriul sistem de control DECU pentru motor si sistemul hidraulic, astfel ca ambele au devenit mai precise si agile la comenzile operatorului aducand si eficienta si economie in exploatare.

Sistemul de senile a beneficiat si el de imbunatatiri susbstantiale, astfel ca structura chesonului este mult mai robusta, inclusiv lacasul pentru roata intinzatoare iar hidromotorele de antrenare sunt deosebit de puternice, cu un cuplu mare.

Structura bratului de excavare a fost si ea reproiectata avand o sectiune mai mare, iar zonele articulatiilor au fost realizate din otel turnat.

Vedeta noului YC135 este cabina, care vine cu un spatiu cu 105% mai mare, gandit pentru confortul si siguranta operatorului. Cabina este prevazuta cu un monitor color, intuitiv si ergonomic si are in dotarea standard sistem audio + radio si aer conditionat.